Învăţământ

2018-12-03, 14:06:38

Spectacol pentru Centenar, susţinut de elevii Şcolii „Protopopescu” din Slatina

Elevii Şcolii Gimnaziale „Ştefan Protopopescu” din Slatina au susţinut un spectacol pentru omagierea Centenarului Marii Uniri.

Spectacolul aniversar intitulat „Românie dragă - Centenarul Marii Uniri”  s-a desfășurat, joi, la ora 17.00, în amfiteatrul Liceului Teoretic „Nicolae Titulescu”, ocazie cu care elevii din ciclul primar și gimnazial, au recitat poezii, au interpretat cântece de muzică populară și patriotice, au pus în scenă piese de teatru cu care au încântat și bucurat audiența.

„Centenarul trebuie să fie un moment de reflecție profundă a societății românești, care să împletească fericit o sumarizare a progreselor realizate de România în cei 100 de ani de la Marea Unire, pentru ca tânăra generație trebuie să își însușească valorile, atitudinile și convingerile patriotice și să înțeleagă sacrificiul generației Marii Uniri”, transmit reprezentanţii şcolii.


Comentarii

Redacţia

2018-12-03 14:06:38

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...