Administraţie

2021-02-23, 14:51:00

Strada Tunari din Slatina, lărgită spre fosta unitate militară

Municipalitatea a demarat procedurile pentru lărgirea străzii Tunari din Slatina, tot mai aglomerată după deschiderea Restaurantului McDonald’s.

Autorităţile vor să asigure fluidizarea traficului pe strada Tunari, prin crearea unei benzi de lărgire a străzii, cu o lățime de trei metri de-a lungul străzii Tunari , începând din zona Aleii Eroilor.

Banda de lărgire va fi amenajată pe o parte a terenului fostei unităţi militare, iar un proiect ce vizează dezlipirea a două suprafeţe de teren urmează să fie aprobat de Consiliul Local Slatina.

Noul restaurant McDonald’s din Slatina a fost inaugurat în 2019, fiind construit pe o parte a terenului fostei unităţi militare din Slatina are o suprafață de 400 de metri pătrați, o terasă în aer liber, McDrive, un spațiu de joacă exterior și o parcare.


Comentarii

Redacţia

2021-02-23 14:51:00

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...