Consumatorii preocupați de consumul de produse ecologice vor putea regăsi la târg legume și fructe proaspete cultivate în sistemul agriculturii ecologice, dar și fructe și legume deshidratate, cum ar fi: mere, nectarine, piersici, prune, morcovi, sfeclă roșie și mixuri de legume pentru supe.
Din arealul zonei montane vor fi prezente la târg dulcețuri, gemuri, sucuri, siropuri, zacuscă, precum și diverse sortimente de miere şi produse ale stupului.
Printre produsele românești care vor încânta vizitatorii la Târgul de Crăciun din acest an fac parte bucate din diferite regiuni ale țării, atestate ca produse tradiționale de către MADR: brânză, smântână, caşcaval, telemea, brânză de burduf, caş, cârnaţi de porc, slănină afumată, caltaboş, jumări, cârnaţi de casă, lebăr, tobă de casă, jambon afumat, muşchi afumat, salată icre crap sau ştiucă, batog sau pastramă, sardeluţe, cozonac, prăjituri, siropuri, gemuri, dulceţuri din fructe și băuturi spirtoase.
De asemenea, producătorii agricoli vor comercializa ulei de floarea soarelui presat la rece și diverse produse obținute din lavandă, provenite din fermele proprii.
Evenimentul dedicat sărbătorilor de iarnă va fi deschis în perioada 15-23 decembrie 2021, între orele 8.00-17.00.