Actualitate

2019-06-26, 11:19:52

„Tombola Pensionarului” continuă şi în acest an. Fermierii olteni, care îşi vând produsele în Piaţa Zahana, îi recompensează pe bunici cu legume

Legumicultorii din judeţ care îşi vând produsele în Piaţa Zahana continuă şi în acest an „Tombola Pensionarului”. Câştigătorii vor fi desemnaţi în fiecare joi.

Toţi pensionarii care cumpără produse din sectorul producătorilor din cea mai mare piaţă din Slatina îşi vor scrie numărul de telefon pe un bileţel ce va fi introdus în urnă. În fecare zi de joi vor fi desemnaţi câştigătorii.

Preşedintele Asociaţiei Tinerilor Fermieri Olt, Florin Ciobanu, a precizat că zece la sută dintre cumpărătorii dintr-o săptămână vor câştiga cutii de legume de aproximativ şase kilograme.

„Membrii cooperativelor au decis şi în acest an să organiezeze «Tombola Pensionarului». Astfel, toţi cei care cumpără din sectorul producătorilor introduc numărul de telefon în urnă. Zece la sută din numărul de bilete introduse vor fi câştigătoare. Câştigătorii vor primi cutii cu legume mixte de şase kilograme. Fiecare fermier participă cu ce legume are, pentru ca pensionarii să primească diversificat produse”, a spus Ciobanu.

Prima extragere va fi joi, iar tombola va continua până în luna noiembrie, când produsele autohtone încep să dispară de pe piaţă.

Comentarii

Redacţia

2019-06-26 11:19:52

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...