Sănătate

2019-05-31, 12:16:54

„Zilele Medicale Slătinene”, la a treia ediţie. Rotea: „Avem ocazia să ne promovăm medicii”

Pentru al treilea an consecutiv, Spitalul Slatina va organiza „Zilele Medicale Slătinene”. Doar două săptămâni au mai rămas până la evenimentul ce îi are ca protagonişti pe medicii slătineni. Cele mai multe prezentări vor fi susţinute de medicii veniţi în ultimii ani la Slatina.

Managerul Spitalului Judeţean de Urgenţă Slatina, Cătălin Rotea, spune că este un prilej bun ca medicii noi la Slatina să fie promovaţi.

„Ne bucurăm că organizăm pentru al treilea an consecutiv acest eveniment şi că reuşim să aducem la Slatina nume importante din medicina românească, care au multe informaţii de oferit. A devenit deja o manifestare emblematică şi avem, de la ediţie la ediţie, un număr tot mai mare de participanţi. Investim în oameni, an de an cooptăm medici, la Slatina. Acum avem ocazia să-i promovăm”, a spus Rotea.

Spitalul Judeţean de Urgenţă Slatina organizează, pe 13 şi 14 iunie, ediţia a treia a „Zilelor Medicale Slătinene”, eveniment dedicat medicilor şi asistenţilor din cadrul celei mai mari unităţi sanitare din judeţ. În acest an, vor fi prezentate lucrări la Chirurgie Pediatrică şi şase lucrări la Chirurgie Plastică. Totodată, un medic nou venit pe Secţia de Chirurgie Toracică va avea o expunere.

Reprezentanţii unităţii medicale din Slatina au reuşit acreditarea acestui eveniment de către Colegiul Medicilor, medicii participanţi urmând să primească nouă puncte EMC.
 
La evenimentul organizat în sala de spectacole a Centrului Cultural „Eugen Ionescu” din Slatina sunt aşteptaţi medici renumiţi din Bucureşti, Craiova şi Severin. Totodată, la dezbateri vor fi prezenţi aproximativ 300 de doctori de la Spitalul Slatina, dar şi de la celelalte unităţi medicale din judeţ.

Comentarii

Redacţia

2019-05-31 12:16:54

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...