Învăţământ

2019-12-06, 13:51:34

100 de ani de învăţământ pedagogic, marcaţi la Liceul „Nicolae Titulescu” din Slatina

Personalităţi care au contribuit la dezvoltarea învăţământului pedagogic, dar şi foşti elevi şi profesori ai Liceului „Nicolae Titulescu” din Slatina, au marcat, vineri, Ziua Şcolii şi 100 de ani de învăţământ pedagogic.

Ambele evenimente au fost marcate printr-o serie de manifestări, vineri, între ora 9.30 şi ora 16.00.

Astfel, sub genericul „Sărbătorim 100 de ani de învățământ pedagogic slătinean”, în cadrul liceului a avut loc o întâlnirea a personalităților care de-a lungu timpului au contribuit la învățământul pedagogic.

Apoi, „Titulescu – prin ochii celor de azi” este titlul unui proiect educativ județean în cadrul căruia elevii ciclului primar au susţinut un program artistic, după care va fi prezentat un film despre marele diplomat Nicolae Titulescu, iar elevii profilului de arte au prezentat o expoziție plastică pe tema „Școala mea”.

Au fost organizate, de asemenea, o expoziție de fotografie, un atelier de creație literară al elevilor de gimnaziu și liceu și un altul de creație plastică susținut de elevii ciclului primar.

Totodată s-a desfăşurat şi simpozionul interjudețean cu tema „Inovație și modernism în școala românească”.

Comentarii

Redacţia

2019-12-06 13:51:34

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...