Eveniment

2020-06-05, 12:58:12

100 de cazuri de coronavirus, în Olt. GCS raportează noile cazuri de joi

Grupul de Comunicare Strategică a raportat, vineri, 100 de îmbolnăviri cu noul coronavirus în judeţul Olt. Situaţia a fost actualizată după ce, joi, au fost confirmate încă patru cazuri de infectări cu Sars-Cov2.

Noile cazuri au legătură cu cetăţenii de naţionalitate turcă, ce au fost testaţi pozitiv, în urmă cu două zile. Este vorba despre trei angajaţi de la aceeaşi firmă ca şi străinii şi despre o femeie, angajată a Direcţiei de Sănătate Publică (DSP) Olt.

De la începutul pandemiei, 62 de persoane din judeţul Olt s-au vindecat de coronavirus. Încă mai sunt izolate la domiciliu 2.676 de persoane şi 13 în carantină instituţionalizate

Două persoane din Olt au murit din cauza COVID-19

Până astăzi, pe teritoriul României, au fost confirmate 20.103 de cazuri de persoane infectate cu virusul COVID – 19 (coronavirus).

De la ultima informare transmisă de Grupul de Comunicare Strategică, au fost înregistrate alte 196 noi cazuri de îmbolnăvire.

Dintre persoanele confirmate pozitiv, 14.145 au fost declarate vindecate și externate.

Totodată, până acum, 1308 persoane diagnosticate cu infecție cu COVID-19, internate în spitale din Dolj, București, Iași, Suceava, Arad, Bacău, Timiș, Cluj, Neamț, Hunedoara, Constanța, Satu Mare, Sibiu, Ialomița, Bistrița-Năsăud, Covasna, Dâmbovița, Vrancea, Galați, Caraș-Severin, Mureș, Giurgiu, Bihor, Argeș, Vaslui, Botoșani, Alba, Sălaj, Brașov, Mehedinți, Teleorman, Gorj, Prahova, Vâlcea, Călărași, Maramureș, Olt, Ilfov, Harghita, Tulcea și Buzău, au decedat.

La ATI, în acest moment, sunt internați 152 de pacienți.

Pe teritoriul României, în carantină instituționalizată sunt 2.395 de  persoane. Alte 95.847 de persoane sunt în izolare la domiciliu și se află sub monitorizare medicală.

Până la această dată, la nivel național, au fost prelucrate 484.782 de teste.


Comentarii

Redacţia

2020-06-05 12:58:12

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...