Social

2019-04-10, 12:36:31

100 de locuri de muncă la cules mere, pere şi nectarine, în Spania. Nu se cere limbă străină

Persoanele care doresc să plece la muncă în Spania sunt aşteptate să-şi depună dosarul la AJOFM Olt. 100 de locuri de muncă, la cules fructe, pot fi ocupate atât de femei, cât şi de bărbaţi. Ora este plătită cu aproximativ 6 euro, iar contractul se poate întinde până la 9 luni.

Muncitorii vor lucra în câmp, la cules fructe, precum şi în fabrică, la aranjarea fructelor în lăzi şi caserole. Se caută atât femei, cât şi bărbaţi. 50 de persoane vor fi repartizate pentru munca în câmp, iar 50 vor lucra la amabaltul fructelor. Unii bărbaţi vor fi şoferi de camion, autobuz şi tractorişti. Nu se solicită cunoaşterea limbii străine.

Transportul dus-întors în Spania îl plăteşte muncitorul. Pentru locuinţă şi alte cheltuieli se reţine 10% din salariu în primul an, iar în al doilea 5%. Locuinţele au zonă comună de spălătorie şi bucătării. Familia va locui în camere separate. Se primeşte set complet de lenjerie de pat şi echipament individual de protecţie. În cazul pierderii acestuia, se plăteşte. Contractul de muncă se semnează în Spania.

Perioada contractuală poate fi pe trei, şase sau nouă luni. Se lucrează de luni, până sâmbătă. Ora este plătită cu 6,25 euro, pentru munca în câmp, şi cu 5,96 pentru lucrul în fabrică.

Persoanele interesate trebuie să se adreseze consilierului EURES din cadrul AJOFM Olt. Dosarul pentru înregistrarea în baza de date va conţine: cere tip, care se completează la sediul AJOFM Olt, copie de pe cartea de identitate, CV-ul, adeverinţă medicală cu menţiunea „apt pentru muncă”. Oferta este valabilă până pe data de 30 aprilie.

Comentarii

Redacţia

2019-04-10 12:36:31

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...