Comunitate

2020-03-11, 17:18:32

Coronavirus. 117 locuri, în centrele de carantină din judeţ

Potrivit Prefecturii, la nivelul judeţului sunt 117 locuri în centrele înfiinţate pentru carantină, iar la acest moment sunt în curs de identificare noi spaţii.

Prefectura Olt precizează că, în acest moment, patru persoane sunt carantinate în aceste spaţii, situaţia fiind în continuă dinamică.

„Totodată, precizăm că, la data de 11.03.2020, ora 14.00, la nivelul judeţului Olt se aflau în autoizolare 410 persoane. La aceeaşi dată, au ieşit din monitorizarea Direcţiei de Sănătate Publică Olt un număr de 176 de persoane aflate în autoizolare. Dorim să reiterăm şi pe această cale obligaţia cetăţenilor din judeţul Olt aflaţi în carantină sau autoizolare la domiciliu de a respecta cu stricteţe regimul de carantinare/ autoizolare la domiciliu pentru a preveni în mod eficient răspândirea infecţiei cu Coronavirus”, se arată în comunicatul Prefecturii Olt.
       

Comentarii

Redacţia

2020-03-11 17:18:32

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...