Social

2019-03-11, 09:58:08

12 aprilie, ziua în care şomerii din judeţul Olt îşi pot găsi un loc de muncă

Bursa Generală a Locurilor de Muncă se va organiza, în acest an, pe 12 aprilie. În judeţul Olt, evenimentul dedicat persoanelor care se află în căutarea unei slujbe va fi organizat în Slatina şi Caracal. AJOFM Olt anunţă, de asemenea, că pe 18 octombrie va fi organizată bursa pentru absolvenţi.

Agenţia Națională pentru Ocuparea Forței de Muncă a stabilit graficul de desfăşurare a burselor locurilor de muncă ce se vor desfășura la nivel național în acest an.

Astfel, în data de 12 aprilie 2019, va fi organizată Bursa Generală a Locurilor de Muncă, al cărei obiectiv principal îl constituie creşterea gradului de ocupare al persoanelor aflate în căutarea unui loc de muncă, prin corelarea directă a cererii cu oferta de locuri de muncă, existând posibilitatea interacţiunii directe dintre angajatori şi solicitanți.

Pe 18 octombrie, va avea loc Bursa Locurilor de Muncă pentru Absolvenţi, care are drept scop facilitarea accesului tinerilor la locurile de muncă disponibile pe piaţa muncii şi interacţiunea directă a acestora cu agenţii economici.

În funcție de evoluţia pieţei muncii, de condițiile locale și de solicitările agenților economici, vor mai putea fi organizate şi alte tipuri de burse pentru diferite meserii sau ramuri de activitate.


Comentarii

Redacţia

2019-03-11 09:58:08

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...