Sport

2019-06-26, 14:20:42

15 iulie, termenul limită pentru înscrierea în Liga a III-a

Nou-promovată în Liga a III-a, CSM Slatina trebuie să depună până pe 15 iulie cerere de a evolua în competiţia organizată de FRF. Conform regulamentului, echipele care au drept de participare în Liga a III-a în ediţia 2019-2020 trebuie să trimită solicitare de înscriere. Oficialii clubului au demarat formalităţile de înscriere în competiţie.

Echipele cu drept de joc în noua ediţie a Ligii a III-a trebuie să se înscrie în competiţie până pe data de 15 iulie. Oficialii grupării CSM Slatina pregătesc formalităţile pentru înscrierea echipei în competiţie. Noul sezon al Ligii a III-a va începe pe data de 24 august. Dat fiind faptul că este nou-promovată, CSM Slatina va debuta pe teren propriu.

Componenţa seriilor Ligii a III-a, dar şi ţintarul se vor stabili la începutul lunii august. Cert este că Liga a III-a ar trebui să alinieze la start 80 de echipe, împărţite în cinci serii a câte 16 echipe. Componenţa seriilor se va face pe criterii geografice.

CSM Slatina se va reuni în vederea demarării pregătirilor pentru abordarea Ligii a III-a pe data de 8 iulie.

Comentarii

Redacţia

2019-06-26 14:20:42

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...