Social

2019-02-08, 15:27:43

15 locuri de muncă, în Anglia, pentru farmacişti. Salariul ajunge la 34.000 de lire pe an

Farmaciştii din judeţul Olt, care au cunoştinţe bune de limba engleză, pot pleca să muncească în domeniu, în Anglia, pe un salariu de până la 34.000 de lire pe an. 15 astfel de locuri de muncă sunt puse la dispoziţia celor interesaţi, prin serviciul EURES.

Se cere calificare în domeniu, iar candidaţii trebuie să fie eligibili pentru a putea fi înscrişi în Colegiul Farmaciştilor. Locurile de muncă pot fi în clinici, spitale, centre comerciale sau aeroporturi. Persoanele interesate se pot adresa consilierului EURES din cadrul AJOFM Olt, pentru detalii legate de depunerea CV-ului. Candidaţii selectaţi vor fi contactaţi telefonic, apoi interviul va avea loc pe Skype.

Contractul este pe perioadă nedeterminată, iar salariul poate ajunge la 34.000 de lire pe an. Se poate asigura cazarea pe o perioadă de doi ani, discounturi în funcţie de performanţe şi 25 de zile de concediu plătit pe an.

Oferta de lucru este valabilă până pe data de 31 mai. Persoanele interesate trebuie să aibă abilităţi foarte bune de comunicare în limba engleză.

Comentarii

Redacţia

2019-02-08 15:27:43

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...