Social

2019-11-08, 12:52:03

150 de locuri de muncă la cules mazare, în Danemarca. Nu se cere limbă străină, iar salariul lunar ajunge până la 2.500 de euro

150 de locuri de muncă la cules mazăre în Danemarca pot fi ocupate de persoane din judeţul Olt. Nu se cere limbă străină, iar salariul poate ajunge, în funcţie de cantitatea culeasă, la 2.500 de eur pe lună. Contractul este în perioada mai-septembrie 2020, însă în luna decembrie a acestui an se va organiza selecţia. Persoanele interesate se pot adresa consilierului EURES din cadrul AJOFM Olt.

Se va munci într-o ferma cu lucrători din diverse ţari, cu oportunităţi de dezvoltare a abilităţilor de muncă şi socializare. Compania promovează respectul reciproc, responsabilitatea şi încrederea reciprocă între lucrători. Persoanele interesate trebuie să aibă vârsta minimă de 18 ani şi abilităţi în agricultură.

În funcţie de cantitatea culeasă, salariul este intre 2.000 si 2.500 de euro brut/ luna. La finalul sezonului se acordă un bonus de 12.5% din salariu, reprezentând bani de vacanţă, conform legislatiei daneze. Impozitul si contribuţiile sociale se vor deduce din salariu conform legislaţiei daneze.

Cazarea se face in rulote, două persoane în cameră. În camping sunt disponibile: bucatarie, sală de mese, toalete, baie cu duşuri, maşini de spalat, internet Wireless . Taxa de cazare platită de lucrător/pe zi este de 8 euro şi acoperă inclusiv gazul, apa si electricitatea. Transportul dus-întors România-Danemarca este în responsabilitatea lucrătorului. Pentru transportul de la locul cazării la locul de muncă sau pentru cumpărături, angajatorul va pune la dispoziţia lucrătorilor un autobuz, contracost pentru 1,5 euro/zi/persoană.  Optional, lucrătorii pot să îsi aleagă alt mijloc de transport la locul de muncă. 

CV –urile pot fi depuse până pe data de 9 decembrie. Persoanele interesate se pot adresa consilierului EURES din cadrul AJOFM Olt pentru mai multe detalii legate de obţinerea unui astfel de loc de muncă.  Invitarea la selecţie a persoanelor pre-selectate se va face de catre consilierii EURES. Selecţia va avea loc la jumatatea lunii decembrie 2019. Detaliile referitoare la data, locaţia si programul selecţiei vor fi trimise numai persoanelor invitate. Nu sunt admise alte persoane la interviu.


Comentarii

Redacţia

2019-11-08 12:52:03

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...