Social

2019-01-07, 12:03:37

150 de noi locuri de muncă la cules fructe în Spania

O nouă ofertă de lucru pentru campania agricolă 2019. Spania caută 150 de muncitori, care vor lucra în câmp, la cules fructe şi curăţat pomi, dar şi în fabrică, la ambalat produsele. Ora este plătită cu aproximativ 6 euro, iar contractul este pe perioada aprilie-septembrie, cu posibilitate de prelungire până în noiembrie.

Spania caută, printre olteni, personal pentru campania agricolă 2019. Muncitorii vor lucra în câmp, la cules fructe şi curăţat pomi, şi în fabrică, la aranjarea fructelor în lăzi şi caserole.

Angajatorul spaniol are nevoie de 100 de femei pentru munca în câmp şi ambalat în depozit, şi 50 de bărbaţi pentru munca în câmp, din care un şofer autobuz pentru transpotul muncitorilor la locul de muncă (categoria D+atestat), şoferi camion pentru transportul fructelor din câmp la depozit (categoria C+E şi atestat) şi doi tractorişti. Nu se solicită limbă străină.

Câştigurile sunt de 6,25 euro brut pe oră, pentru lucrul în câmp, şi 5,96 euro brut pe oră, pentru lucrul în fabrică.

Transportul dus-întors în Spania îl plateşte muncitorul. Pentru locuinţă, utilitaţi şi alte cheltuieli se reţine 10% din salariu, în primul an, şi în al doilea an 5%.

Locuinţele au zonă comună de spălătorie şi bucătării. Familia va locui în camere separate. Se primeşte set complet de lenjerie de pat şi echipament de protecţie individual. Contractul de muncă se semnează în Spania, după înscrierea în sistemul de securitate socială.

Contractul de muncă este pe perioada aprilie - septembrie 2019, cu posibilitate de prelungire până în luna noiembrie.

Persoanele interesate trebuie să se adreseze consilierului EURES din cadrul AJOFM Olt. Dosarul pentru înregistrarea în baza de date va conţine urmatoarele acte: cererea tip (se completează la sediul AJOFM Olt), copie act identitate, CV, adeverinţă medicală „apt pentru muncă”. Data şi locaţia bursei se vor comunica ulterior.

Comentarii

Redacţia

2019-01-07 12:03:37

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...