Actualitate

2019-05-30, 10:02:41

17 rachete antigrindină, lansate din staţia de la Vişina. Culturile din localitate au fost salvate

17 rachete antigrindină au fost lansate, miercuri aseara, din staţia Vişina. Astfel, au fost salvate culturile pe o rază de zece kilometri.

Autorităţile din Vişina au precizat că doar reacţia angajaţilor de la staţia antigrindină a făcut ca fermierii din zonă să nu înregistreze pagube.

„Mulţumim stației antigrindină Vişina pentru promptitudine, reacție contratimp. Prin lansarea celor 17 rachete antigrindină s-au salvat culturile şi imobilele pe o rază de zece kilometri”, se arată pe pagina de socializare a Primăriei Vişina.

Staţia antigrindină de la Vişina a fost inaugurată în acest an. La nivelul judeţului mai există staţii antigrindină la Sâmbureşti, Grădinile, Poboru, Cilieni, Dobroteasa şi Băbiciu. Săptămâna trecută, au fost folosite şi staţiile antigrindină de la Sâmbureşti şi Dobroteasa, când au fost lansate 60 de rachete antigrindină.

Comentarii

Redacţia

2019-05-30 10:02:41

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...