Agricultură

2019-05-15, 10:36:09

20 de legumicultori olteni au vândut deja cele două tone de roşii. Aceştia aşteaptă subvenţia de 3.000 de euro

Reprezentanţii Direcţiei Agricole Judeţene (DAJ) Olt au precizat că 20 de legumicultori olteni au făcut deja dovada că au vândut cele două tone de roşii, aşa cum este stipulat în Programul Tomata. Fermierii olteni aşteaptă subvenţia de 3.000 de euro.

Judeţul Olt este pe primul loc la Programul Tomata, 5.250 legumicultori accesând acest program guvernamental. Pentru a primi subvenţia de 3.000 de euro, fermierii trebuie să depună documente justificative la DAJ Olt, demonstrând că au vândut 2.000 de kilograme de roşii.

Directorul DAJ Olt, Dragoş Drăghicescu, a precizat că aşteaptă ca numărul fermierilor olteni care au vândut cele două tone de roşii să crească, urmând să ceară apoi banii la Ministerul Agriculturii.
 
„Până la acest moment, avem în jur de 20 de legumicultori olteni care au făcut deja dovada comercializării celor 2.000 de kilograme de roşii. Aşteptăm ca numărul acestora să crească, astfel încât să putem solicita banii la minister şi să putem face plăţile. Specialiştii noştri fac în continuare verificări în teren, se verifică rodirea plantelor”, a spus Drăghicescu.

Comentarii

Redacţia

2019-05-15 10:36:09

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...