Social

2019-08-19, 13:27:02

220 de bilete de tratament pentru pensionarii din judeţul Olt

S-a alocat o nouă serie de bilete de tratament pentru pensionarii din judeţul Olt. Felix, Herculane, Olăneşti, Saturn, Eforie şi Techirghiol sunt câteva dintre destinaţiile unde vârstnicii pot merge, în luna septembrie, la tratament balneoclimateric.

Casa Județeană de Pensii Olt a afişat diagrama de alocare a biletelor de tratament din cadrul seriei a XII-a. Cele 220 de bilete de tratament, cu data de plecare în staţiune în perioada 4-8 septembrie, sunt repartizate astfel: 12 bilete în stațiunea Amara, 5 bilete în stațiunea Bala, 6 bilete în stațiunea Buziaș, 10 bilete în stațiunea Căciulata, 13 bilete în stațiunea Călimănești, 20 de bilete în stațiunea Covasna, 6 bilete în stațiunea Eforie Nord, 12 bilete în stațiunea Felix, două bilete în stațiunea Geoagiu, 33 de bilete în stațiunea Govora, 17 bilete în stațiunea Heculane, 8 bilete în stațiunea Mangalia, 4 bilete în stațiunea Neptun, 44 de bilete în stațiunea Olăneşti, 12 bilete în stațiunea Pucioasa, 8 bilete în stațiunea Saturn, două bilete în stațiunea Sinaia, două bilete în stațiunea Techirghiol, două bilete în stațiunea Tușnad şi două bilete în stațiunea Vatra Dornei.

Persoanele care se regăsesc pe lista afișată pot ridica biletele de tratament de la sediul Casei Județene de Pensii Olt în zilele de luni şi miercuri până în data de 28 august, inclusiv.

Biletele de tratament rămase disponibile se vor afişa în data de 30 august şi se vor vinde în data de 2 septembrie.
   


Comentarii

Redacţia

2019-08-19 13:27:02

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...