Social

2019-10-25, 09:52:51

249 de bilete de tratament în staţiuni atractive din ţară

Casa Judeţeană de Pensii Olt a afişat lista cu beneficiarii biletelor de tratament pentru luna noiembrie. Astfel, 249 de tichete pot fi ridicate până pe data de 28 octombrie. Printre destinaţii se numără Herculane, Olăneşti, Călimăneşti sau Căciulata.

Casa Județeană de Pensii Olt a afișat la sediul și pe site-ul instituției  diagrama de alocare a biletelor de tratament din seria a XVI-a. Biletele au data de plecare în stațiune în perioada 5-8 noiembrie şi sunt repartizate astfel: 9 bilete în stațiunea Amara, 34 bilete în stațiunea Bala, 6 bilete în stațiunea Buziaș, 39 bilete în stațiunea Caciulata, 11 bilete în stațiunea Calimanesti, 17 bilete în stațiunea Covasna, un bilet în stațiunea Eforie Nord, 14 bilete în stațiunea Felix, două bilete în stațiunea Geoagiu, 27 bilete în stațiunea Govora, 14 bilete în stațiunea Herculane, cinci bilete în stațiunea Mangalia, 39 bilete în stațiunea Olanesti, 14 bilete în stațiunea Pucioasa, trei bilete în stațiunea Slanic Moldova, un bilet în stațiunea Slanic Prahova, două bilete în stațiunea Sovata, patru bilete în stațiunea Techirghiol, patru bilete în stațiunea Tusnad, trei bilete în stațiunea Vatra Dornei.

Persoanele care se regăsesc pe lista afișată pot ridica biletele de tratament de la sediul Casei Județene de Pensii Olt până în data de 28 octombrie, inclusiv.

Biletele de tratament rămase disponibile se vor afișa în data de 29 octombrie şi se vor vinde în data de 30 octombrie.


Comentarii

Redacţia

2019-10-25 09:52:51

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...