Social

2019-05-07, 14:38:44

26 de bilete de tratament pentru pensionarii din judeţul Olt

Casa Judeţeană de Pensii Olt a afişat lista cu beneficiarii biletelor de tratament din cadrul seriei a VI-a. Cele 26 de bilete de tratament sunt în staţiunile Amara, Bala, Buziaş, Olăneşti, Covasna, Moneasa şi Pucioasa. Plecarea în staţiune se va face în perioada 1-3 iunie.

26 de bilete de tratament au fost alocate pensionarilor din judeţul Olt în cadrul seriei a VI-a. Tichetele, cu data de plecare în staţiune 1-3 iunie, sunt repartizate astfel: şapte bilete în stațiunea Amara, un bilet în stațiunea Bala, şase bilete în stațiunea Buziaș, patru bilete în stațiunea Olăneşti, patru bilete la Pucioasa, două bilete în staţiunea Covasna şi două la Moneasa.

Persoanele care se regăsesc pe lista afișată pot ridica biletele de tratament de la sediul Casei Județene de Pensii Olt în zilele de luni și miercuri, până în data de 20 mai 2019, inclusiv.

Biletele de tratament rămase disponibile se vor afișa în data de 21 mai 2019 și se vor vinde în data de 22 mai 2019.

Pentru un bilet de tratament pensionarii achită jumătate din valoarea pensiei. Sejurul este de 16 zile şi include cazare, masă şi proceduri de tratament.


Comentarii

Redacţia

2019-05-07 14:38:44

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...