Sănătate

2020-03-19, 13:17:04

277 de îmbolnăviri cu COVID-19. Oltul are trei cazuri, pacienţii sunt internaţi

277 de cazuri de coronavirus în România, dar şi 25 de pacienţi vindecaţi este ultimul bilanţ transmis de Grupul de Comunicare Strategică. 17 cazuri nou depistate de ieri, pânp astăzi.

Ultimele 17 cazuri de îmbolnăviri sunt din Suceava – patru, Bucureşti – trei, câte două la Cluj, Bistriţa Năsăud, Covasna şi câte unul la Iaşi, Dolj, Ilfov şi Constanţa. 

„Starea generală de sănătate a pacienților este bună. La ATI, în acest moment sunt internați şase pacienți, din care unul în stare gravă la Craiova (pacient cu boli pre-existente)”, se arată în comunicatul de presă al GCS. 

Până la această dată, la nivel național, au fost prelucrate 4.973 de teste. Dintre acestea, 4.696 au fost cu rezultat negativ, adică persoanele de la care au fost prelevate mostrele analizate nu sunt infectate cu COVID-19. 

„Până la această dată, la nivel național, au fost prelucrate 4.973 de teste. Dintre acestea, 4.696 au fost cu rezultat negativ, adică persoanele de la care au fost prelevate mostrele analizate nu sunt infectate cu COVID-19”, mai spun specialiştii. 

25 de pacienţi au fost deja declaraţi vindecaţi şi externaţi: 16 la Timișoara, 8 la București și unul la Iași.

În judeţul Olt sunt trei cazuri confirmate de coronavirus, doi bărbaţi internaţi la Craiova şi femeia de la Maternitatea Bucur. 


Comentarii

Redacţia

2020-03-19 13:17:04

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...