Actualitate

2019-11-13, 09:01:17

3 situații în care ai nevoie de un DESIGNER DE INTERIOR

Dacă te întrebi cât de mult te poate ajuta un designer de interior, trebuie să afli că acesta are puterea de a transforma atât aspectul încăperilor, cât și atmosfera regăsită în acestea. Astfel, dacă nu ești mulțumit de starea pe care ți-o transmite livingul, bucătăria sau biroul tău, apelează la un astfel de specialist, cu ajutorul căruia să îți transformi casa în locuința mult visată.

Mai mult decât atât, toată lumea are câteva idei despre decorarea camerelor, însă un specialist în amenajări deține numeroase informații prețioase, cu ajutorul cărora poți transforma, de exemplu, o camera mică și înghesuită în una spațioasă, perfectă pentru întâlnirile cu prietenii.

Iată 3 situații în care este recomandat să te sfătuiești cu un designer de interior:

1-     Când te muți în casa nouă

Este foarte dificil să-ti amenajezi casa de la 0, motiv pentru care, atunci când cumperi o locuință nouă, este recomandat să angajezi un designer de interior, care să contribuie substanțial la decorarea acesteia. Acest specialist de amenajări interioare te va ajuta să organizezi eficient spațiul în casă, să obții confortul de care ai nevoie pentru a te simți minunat și să fii mândru de aspectul final al încăperilor.

Mai mult decât atât, este  important ca, în momentul în care pășești pragul casei, să capeți buna dispoziție, esențială pentru o viață sănătoasă și armonioasă. Astfel, dacă îți dorești să ai mereu zâmbetul pe buze, angajează un designer de interior care să țină cont de nevoile și de dorințele tale, pentru ca tu să fii mulțumit la finalul proiectului.

2-     Deschizi o afacere
Nu este ușor să demarezi un proiect măreț, motiv pentru care ai nevoie de ajutor de specialitate pentru ca totul să decurgă conform planului. Pe lângă inginerul constructor de care ai nevoie pentru ridicarea clădirii în care se va desfășura activitatea afacerii pe care dorești să o inițiezi sau chiar și în cazul în care vrei să închiriezi spațiul, ai nevoie și de un designer de interior, care să creeze o atmosferă prietenoasă și caldă la viitorul loc de muncă.

Prin urmare, dacă îți dorești ca angajații tăi să se simtă extraordinar la serviciu, este necesar să apelezi la un designer care să aibă capacitatea de a îmbina utilul cu plăcutul. Trebuie să știi că este recomandat să construiești atât camere pentru desfășurarea activităților specifice joburilor, cât și încăperi destinate relaxării, pentru ca mediul să fie unul echilibrat.

3-     Fiul/fiica intră la școală

Odată cu intrarea copilului la școală, trebuie făcute schimbări majore în camera acestuia, pentru ca orele de studiu de acasă să fie cât mai productive. De aceea, este foarte important să apelezi la un designer de amenajări interioare, pentru că acesta cunoaște perfect cum să transforme o cameră plină cu jucării în una prielnică acumulării de cunoștințe. Mai mult decât atât, designerul cunoaște tendințele anului, lucru care te va ajuta să obții o cameră modernă, cochetă, care va fi foarte complimentată de apropiați.

Prin urmare, dacă îți dorești ca cel mic să învețe cât mai bine, trebuie să ai în vedere faptul că atmosfera din camera acestuia se va modifica considerabil, pentru ca micuțul să nu fie distras de la teme, dar și pentru a avea o încăpere cât mai utilă și atractivă în același timp. Sfătuiește-te cu specialistul și găsiți împreună soluțiile optime pentru amenajarea acestei camere.

În cele din urmă, ia în vedere angajarea unui astfel de specialist ori de câte ori simți nevoia, deoarece ajutorul acestuia te poate scăpa de multe griji și probleme. Apelează cu încredere și vei vedea că încăperile vor prinde viață și culoare fără prea mari bătăi de cap.

Sursa foto: Unsplash.com, Pexels.com
Comentarii

Redacţia

2019-11-13 09:01:17

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...