Social

2019-10-04, 12:42:18

30 de locuri de muncă, în Anglia, la cules ciuperci

O nouă ofertă pentru muncă în străinătate. Anglia caută prin serviciul EURES, care poate fi accesat inclusiv de persoanele din judeţul Olt, muncitori pentru culesul ciupercilor. Cunoaşterea limbii engleze constituie avantaj. Ora de cules este plătită cu aproximativ 10 lire.

30 de locuri de muncă la cules ciuperci, în Anglia, pot fi ocupate de către olteni. Se solicită abilitatea de a sta în picioare timp îndelungat, dexteritate şi rapiditae. Cunoaşterea limbii engleze constituie avantaj.

Programul de lucru este de 40-42 de ore, cinci zile pe săptămână. Durata contractului este pe perioadă nedeterminată, iar termenul limită pentru aplicarea CV-ului este 31 octombrie.

Se asigură cazare în case şi apartamente contra cost. Transportul până la fermă şi înapoi în România este suportat de muncitor. Transportul până la locul de muncă va fi gratuit în prima luna.

Persoanele din judeţul Olt interesate se pot adresa consilierului EURES din cadrul AJOFM Olt.   

Comentarii

Redacţia

2019-10-04 12:42:18

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...