Naţional

2020-02-24, 23:35:09

30 de persoane din Dolj care au venit din zone afectate de coronavirus, în izolare voluntară la domiciliu

30 de persoane, care au venit în ţară cu autoturisme proprii din zone afectate de coronavirus, se în "izolare voluntară la domiciliu", în judeţul Dolj, potrivit prefectului Narcis Purcărescu.

Prefectul a ţinut să precizeze că nu este vorba despre carantină. 26 dintre cei 30 de olteni ar fi venit din zonele afectate de carantină din Italia, iar ceilalţi patru din China.

"Nu avem absolut nici o persoană în carantină în judeţul Dolj. Avem, în județul Dolj, 30 de cazuri de izolare voluntară la domiciliu și niciun caz de persoane aflate în carantină. Aceasta este ultima informare a DSP Dolj către noi", a declarat Purcărescu.

Potrivit unui hotărâri pe care Comitetul Local pentru Situaţii de Urgenţă (CLSU) Dolj a luat-o, luni, zonele pentru carantină pentru persoanele care sosesc din zonele afectate de coronavirus sunt în Campusul Şcolar din oraşul Bechet (120 de locuri) şi Hostel Griffon din Craiova (142 de locuri).

Mai multe persoane au protestat, duminică seara, în faţa primăriei localităţii Bechet din judeţul Dolj, oamenii fiind nemulţumiţi de decizia autorităţile a aduce în campusul şcolar din localitate cei 179 de pasageri ai zborului din Bergamo, Italia, care trebuia să ajungă pe Aeroportul Craiova.

Comentarii

Redacţia

2020-02-24 23:35:09

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...