Agricultură

2019-11-28, 12:41:28

300 de legumicultori olteni îşi vor primi subvenţia la tomate, săptămâna viitoare

Ultimii 300 de fermieri olteni care au accesat ciclul al doilea al Programului Tomata îşi vor primi subvenţia de 3.000 de euro, săptămâna viitoare.

Directorul adjunct al Direcţiei Agricole Judeţene (DAJ) Olt, Ion Anuţa, a precizat că acestea vor fi ultimele plăţi din acest an ce vor fi făcute pentru fermierii care au accesat Programul Tomata.
 
„Încă nu s-au făcut toate plăţile. Ultimii 300 de fermieri olteni care au accesat Programul Tomata îşi vor primi subvenţia, săptămâna viitoare”, a spus Anuţa.

Acesta a declarat că pe piaţă sunt în continuare roşii autohtone.

„Pe piaţă găsim în continuare roşii din solarii de la Strejeşti, Pleşoiu, Obârşia. Cei care au sisteme de încălzire performante vor produce chiar şi în decembrie”, a adăugat Anuţa.

872 de legumicultori olteni s-au înscris în ciclul al doilea al Programului Tomata, iar în primăvară numărul a urcat la 4.800.

Comentarii

Redacţia

2019-11-28 12:41:28

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...