Social

2019-07-04, 14:47:27

330 de locuri de muncă vacante în străinătate. Cele mai multe sunt în domeniul agricol

Persoanele din judeţul Olt care doresc să muncească peste hotare au la dispoziţie 330 de locuri de muncă vacante în ţări precum Olanda, Germania, Spania sau Austria. Cele mai multe sunt în domeniul agricol, la cules fructe şi legume în Olanda.

Angajatorii din Spaţiul Economic European oferă, prin intermediul reţelei EURES România, 330 de locuri de muncă vacante.

Cele mai multe, 175 de locuri, sunt în Olanda pentru: culegător legume și fructe, muncitor în seră de flori, muncitor în producția de roșii, muncitor necalificat în grădinărit şi horticultură, operator la mașini și utilaje pentru fabricarea produselor alimentare, procesor bulbi de flori, procesor de flori și plante în seră.

Germania oferă 55 locuri de muncă pentru: ajutor curăţenie, bucătar, bufetier, cameristă, chef de partie, chef de rang, commis de rang, consultant IT, demichef de rang, dezvoltator software, electrician, îngrijitor persoane vârstnice în azil, instalator instalaţii sanitare, de încălzire și gaz, junior sous chef, lăcătuș, manager recepție, maseur, mecanic de proces, mecanic mașini de prelucrare a plasticului, ospătar, parchetar, personal în domeniul gastronomiei de sistem, preparator de înghețată, recepționer, șef de echipă, specialist IT, sudor, tâmplar, tehnician electrician sau electronist, zidar.

Austria pune la dispoziţia celor interesaţi 32 locuri de muncă pentru montatori de mobilă.

Norvegia are disponibile 17 locuri de muncă pentru: mecanic auto, ospătar, tinichigiu auto, vopsitor auto, iar  Spania oferă 15 locuri de muncă în domeniile tehnician mecanic și electric la întreținere echipamente.

Locuri de muncă vacante mai sunt în Slovacia -12 locuri de pentru sticlar, Ungaria -10 locuri de muncă pentru: montator structuri metalice, sudor, Finlanda - 10 locuri de muncă pentru: instalator de schele şi Franţa - un loc de muncă pentru: lucrător polivalent în hotel.

Persoanele interesate se pot adresa consilierului EURES din cadrul AJOFM Olt.

Comentarii

Redacţia

2019-07-04 14:47:27

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...