Sport

2019-05-10, 15:13:32

350 de alergători sunt aşteptaţi la „Crosul Primăverii Slatina-5 k”. Evenimentul se va desfăşura duminică, 12 mai

Evenimentul dedicat iubitorilor de mişcare, ajuns la a doua ediţie, „Crosul Primăverii Slatina-5k”, organizat de municipalitate, se va desfăşura duminică, 12 mai, cu începere de la ora 10.00, din faţa magazinului Oltul. Persoanele interesate se mai pot înscrie în ziua evenimentului, începând cu ora 9.00.

Iubitorii de mişcare vor lua, duminică, startul evenimentului special organizat de Primăria muncipiului Slatina, „Crosul Primăverii- Slatina 5k”, ajuns la cea de-a doua ediţie. 

Cei care au peste 18 ani şi doresc să participe la crosul al cărui traseu va avea cinci kilometri se pot înscrie, în limita celor 350 de locuri, şi în ziua concursului. Pentru a lua parte la această competiție concurenţii trebuie să completeze și o declarație pe propria răspundere care să ateste, printre altele, acceptarea regulamentului și faptul că se consideră apți din punct de vedere medical, fizic si mental să susțină acest tip de efort. Declarația se poate obține la fața locului dar poate fi descărca și de pe siteul www.primariaslatina.ro, loc unde pot fi consultate atât harta traseului cât și regulamentul competiției. 

De asemenea, concurenții vor trebui să aibă asupra lor un act de identitate sau o copie a acestuia, la momentul concursului.

Fiecare participant va primi, înaintea startului, un kit care va cuprinde un tricou şi numărul de concurs. Alergătorii trebuie să aibă încălţăminte adecvată pentru concurs.

Startul crosului se va da la ora 10.00, din faţa magazinului Oltul. Se va alerga pe Bulevardul A.I. Cuza, pe sensul de mers către Prefectura Olt, strada Ecaterina Teodoroiu, până la interescţia cu strada Cuza Vodă, unde se va face stânga pe strada Tunari, pe lângă fosta unitate militară. Se va ajunge pe Bulevardul A.I. Cuza, iar alergătorii vor fi dirijaţi spre sensul de mers către Poliţia Rutieră. Se va continua traseul până la intersecţia cu strada Primăverii, pe care se va alerga către strada Crişan. Ajunşi în intersecţie, se va face stânga pe sensul invers de mers al autoturismelor, pe strada Crişan şi bulevardul Nicolae Titulescu, până la al doilea sens giratoriu, unde se va face stânga spre strada Vederii. După aproximativ 100 de metri, se va urca prin Parcul Esplanadă, către zona de finish. Timpul de parcurgere a traseului este de o oră. 

Organizatorii evenimentului vor premia primii trei câştigători, la categoria masculin şi feminin, indiferent de categoria de vârstă: locul I - 800 de lei, locul II - 600 de lei, locul III - 400 de lei.

Se premiează, de asemenea, la masculin şi feminin, primii trei câştigători de la fiecare categorie de vârstă, respectiv între 18-29 de ani: locul I - 300 de lei, locul II - 150 de lei, locul III - 100 de lei; 30-49 de ani: locul I - 300 de lei, locul II - 150 de lei, locul III - 100 de lei; peste 50 de ani: locul I - 300 de lei, locul II - 150 de lei, locul III - 100 de lei.


De asemenea, vor primi câte 200 de lei cel mai vârstnic şi cea mai vârstnică participantă. 


Comentarii

Redacţia

2019-05-10 15:13:32

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...