Social

2019-07-01, 14:11:30

40 de bilete de tratament, cu data de plecare în staţiune 18-23 iulie, acordate gratuit

Din cele 226 de bilete de tratament din cadrul seriei a IX-a, cu data de plecare în staţiune 18-23 iulie, 40 sunt acordate gratuit persoanelor îndreptăţite. Este vorba despre persoanele cu handicap, deţinuţii politic, pensionarii cu invaliditate şi cei cu boli profesionale.

Pentru a se trata de diferite afecţiuni, pensionarii beneficiază, an de an, de bilete de tratament în staţiunile balneoclimaterice din ţară, pentru care plătesc jumătate din cuantumul pensiei. Există câteva categorii de persoane care pot obţine gratuit bilete de tratament. Este vorba despre cei cu handicap, deţinuţii politic, pensionarii cu invalididate şi cei cu boli profesionale.

Casa Judeţeană de pensii Olt a alocat, din cele 226 de bilete de tratament cu data de plecare în perioada 18-23 iulie, 40 de tichete gratuit.

Cele mai căutate staţiuni în această perioadă sunt Olăneşti, Călimăneşti, Căciulata, Herculane, Băile Felix, dar şi cele de pe litoralul românesc.

Comentarii

Redacţia

2019-07-01 14:11:30

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...