Social

2019-10-10, 15:21:21

500 de locuri de muncă vacante în străinătate

Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Olt anunţă, prin serviciul EURES, 501 locuri de muncă vacante în străinătate. Cele mai multe sunt disponibile în Olanda, în domeniul agriculturii.

Oferte peste oferte pentru persoanele interesate să-şi găsească de lucru în străinătate. Olanda oferă 126 de locuri de muncă, marea majoritate pe perioadă determinată, în sectorul agricol. Germania, de asemenea, pune la dispoziţia celor care vor o slujbă, peste hotare, 123 de locuri de muncă. Cele mai multe sunt în industria hotelieră şi alimentară.

Persoanele din judeţul Olt, care doresc să-şi găsească o slujbă în străinătate, se pot adresa consilierului EURES din cadrul AJOFM Olt. În ultimii ani, în ciuda ofertelor de muncă variate, interesul oltenilor de a pleca să lucreze în afară a scăzut, din ce în ce mai puţine persoane acceptând condiţiile de lucru ale angajatorilor din străinătate. Mai mult, interes scăzut a fost înregistrat şi la selecţiile din sectorul agricol organizate în acest an.

Comentarii

Redacţia

2019-10-10 15:21:21

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...