Social

2020-02-28, 11:05:52

52 de bilete de tratament, în luna martie, pentru pensionarii olteni

Casa Judeţeană de Pensii anunţă o nouă serie de bilete de tratament cu data de plecare în staţiune 20-23 martie. Astfel, sunt puse la dispoziţia pensionarilor care doresc să se trateze de anumite afecţiuni 52 de bilete, 25 dintre acestea fiind rămase disponibile din seria precedentă. Cele mai multe sunt în staţiunile Bala şi Olăneşti.

Casa Județeană de Pensii Olt a afişat la sediul și pe site-ul instituției, www.cjpolt.ro, diagrama de alocare a biletelor de tratament din seria a III-a. Lista cuprinde  27 de bilete de tratament, cu data de plecare în stațiune în perioada 20-23 martie. Biletele sunt repartizate astfel: patru bilete în stațiunea Amara, trei bilete în stațiunea Bala, două bilete în stațiunea Buziaș, două bilete în stațiunea Covasna, 16 bilete în stațiunea Olăneşti.

Persoanele care se regăsesc pe lista afișată pot ridica biletele de tratament de la sediul Casei Județene de Pensii Olt până în data de 11 martie 2020.

De asemenea, Casa de pensii Olt mai anunţă 25 de bilete rămase disponibile din cadrul seriei a II-a. Biletele au data de plecare în stațiune în perioada 05-07 martie şi sunt repartizate astfel: trei bilete în stațiunea Amara, 17 bilete în stațiunea Bala, două bilete în stațiunea Covasna, un bilet în stațiunea Olăneşti, două bilete în stațiunea Pucioasa.

Persoanele interesate pot ridica biletele de tratament de la sediul Casei Județene de Pensii Olt începând cu data de 2 martie, între orele 8.00-16.30.Comentarii

Redacţia

2020-02-28 11:05:52

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...