Sănătate

2020-03-16, 19:48:18

52 de olteni aşteaptă rezultatul testelor pentru coronavirus

În continuare, la nivelul judeţului Olt, sunt două persoane confirmate pozitiv la infecţia cu noul coronavirus, caracaleanul de 51 de ani şi slătinenanul de 22, ambii întorşi din Italia. Dar, în acest moment, DSP Olt are alte 52 de probe în lucru.

Potrivit unui comunicat de presă remis de DSP Olt, de la începutul perioadei de supraveghere, în judeţ au fost testate 79 de persoane . 

„Din cele 79 de probe prelevate pentru determinarea infecţiei umane cu noul coronavirus, o probă a avut rezultat pozitiv (bărbatul din Caracal - n. red.) şi 26 de probe cu rezultat negativ. Avem alte 52 de probe în lucru”, a precizat Gabriela Gogiu, purtătorul de cuvânt al DSP Olt. 

În acest moment, în judeţ sunt 59 de persoane carantinate în spaţiile special amenajate de către autorităţi, iar 360 sunt în izolare la domiciliu. Deja 389 de persoane au ieşit din perioada de monitorizare fără să fi prezentat semne de boală. 


Comentarii

Redacţia

2020-03-16 19:48:18

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...