Social

2019-09-26, 13:10:11

56 de şomeri vor urma gratuit, în octombrie, cursuri de bucătar, coafor, manichiurist şi lucrător în comerţ

Pentru a veni în sprijinul celor care nu au o calificare sau doresc să se reorienteze pe piaţa muncii, AJOFM Olt organizează lună de lună cursuri de formare profesională. În luna octombrie, vor fi organizate patru cursuri pentru 56 de şomeri, care vor fi şcolarizaţi în domeniile: bucătar, manichiurist-pedichiurist, coafor şi lucrător în comerţ.

Persoanele aflate în căutarea unui loc de muncă, care nu au o specializare sau doresc să se reorienteze din punct de vedere profesional, pot participa gratuit la cursurile de formare profesională organizate de AJOFM Olt. Astfel, în luna octombrie, sunt puse la dispoziţia celor interesaţi patru cursuri pentru 56 de şomeri. Bucătar (14 persoane), coafor (14 persoane),  manichiurist-pedichiurist (14 persoane) şi lucrător în comerţ (14 persoane) sunt cursurile la care sunt aşteptaţi cei care nu au un loc de muncă.

Şcolarizarea este gratuită şi durează între trei şi şase luni. La finalul orelor teoretice şi practice, absolvenţii vor primi certificate de competenţe profesionale.


Comentarii

Redacţia

2019-09-26 13:10:11

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...