Social

2019-04-16, 14:26:51

70 de şomeri pot urma, gratuit, cursuri de formare profesională în cele mai căutate meserii de piaţa muncii

Pentru a veni în sprijinul celor care nu au o calificare sau doresc să se reorienteze pe piaţa muncii, AJOFM Olt organizează lună de lună cursuri de formare profesională. În luna mai vor fi organizate cursuri pentru 70 de şomeri, care vor fi şcolarizaţi în domeniile contabilitate manichiurist-pedichiurist, electrician în întreţinere şi reparaţii, inspector în domeniul sănătăţii şi securităţii în muncă şi ospătar.

Persoanele aflate în căutarea unui loc de muncă, care nu au o specializare sau doresc să se reorienteze din punct de vedere profesional, pot participa gratuit la cursurile de formare profesională organizate de AJOFM Olt.

În luna mai sunt puse la dispoziţia celor interesaţi cinci cursuri pentru 70 de şomeri. Contabil (14 persoane), manichiurist-pedichiurist (14 persoane), electrician întreţinere şi reparaţii (14 persoane), inspector în domeniul sănătăţii şi securităţii în muncă (28 persoane), ospătar (14 persoane) sunt domeniile în care se pot urma cursurile puse la dispoziţie de AJOFM Olt.

Şcolarizarea durează între trei şi şase luni, la finalul orelor de curs aboslvenţii urmând să primească certificate de competenţe profesionale.

Comentarii

Redacţia

2019-04-16 14:26:51

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...