Social

2019-11-15, 12:45:32

72 de bilete de tratament pentru pensionarii din Olt

O nouă serie de bilete de tratament pentru pensionarii din judeţul Olt. Cele 27 de bilete alocate au data de plecare în staţiune în perioada 19-24 noiembrie. Cele mai multe sunt la Olăneşti, Căciulata şi Călimăneşti, de altfel staţiuni prefertate de pensionarii olteni.

Casa Județeană de Pensii Olt a afișat la sediul și pe site-ul instituției diagrama de alocare a biletelor de tratament din seria a XVIII-a. Biletele au data de plecare în stațiune în perioada 19-24 noiembrie şi sunt repartizate astfel: un bilet în stațiunea Buziaş, 15 bilete în stațiunea Căciulata, 13 bilete în stațiunea Călimăneşti, trei bilete în stațiunea Covasna, şase bilete în stațiunea Felix, opt bilete în stațiunea Govora, cinci bilete în stațiunea Herculane şi 21 de bilete în stațiunea Olăneşti.

Persoanele care se regăsesc pe lista afişată pot ridica biletele de tratament de la sediul Casei Județene de Pensii Olt până în data de 25 noiembrie 2019. Biletele de tratament rămase disponibile se vor afişa în data de 26 noiembrie și se vor vinde în data de 27 noiembrie.

Comentarii

Redacţia

2019-11-15 12:45:32

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...