Social

2019-10-29, 14:19:49

76 de şomeri vor urma gratuit, în noiembrie, cursuri de engleză, inspector resurse umane şi lucrător în comerţ

Pentru a veni în sprijinul celor care nu au o calificare sau doresc să se reorienteze pe piaţa muncii, AJOFM Olt organizează lună de lună cursuri de formare profesională. În luna noiembrie, vor fi organizate trei cursuri pentru 76 de şomeri, care vor fi şcolarizaţi în comunicare limba engleză, inspector resurse umane şi lucrător în comerţ.

Persoanele aflate în căutarea unui loc de muncă, care nu au o specializare sau doresc să se reorienteze din punct de vedere profesional, pot participa gratuit la cursurile de formare profesională organizate de AJOFM Olt. Astfel, în luna noiembrie, sunt puse la dispoziţia celor interesaţi trei cursuri pentru 76 de şomeri. Cursul de comunicare în limba engleză are 42 de locuri disponibile, cel de inspector resurse umane, 20 de locuri, iar la cel de lucrător în comerţ sunt aşteptate 14 persoane.

Şcolarizarea este gratuită şi durează între trei şi şase luni. La finalul orelor teoretice şi practice, absolvenţii vor primi certificate de competenţe profesională.

Comentarii

Redacţia

2019-10-29 14:19:49

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...