Eveniment

2020-10-15, 13:03:00

77 de noi infectări cu COVID-19, în Olt. Alţi doi pacienţi au decedat

Grupul de Comunicare Strategică a raportat, joi, 77 de noi cazuri de COVID-19 pentru judeţul Olt, infectări apărute de ieri şi până astăzi. În acest interval, încă doi pacienţi care erau infectaţi au decedat.

2.423 de cazuri de COVID-19 au fost raportate în judeţul Olt, de la debutul pandemiei, şi 89 de decese.

Astăzi a fost raportat decesul unei femei în vârstă de 67 de ani. Ea s-a testat la cerere, pe 6 octombrie, la un centru medical privat, iar confirmarea infectării a venit două zile mai târziu. Pe 13 octombrie, a fost internată la Spitalul Municipal Caracal, iar pe 14 octombrie a decedat.

Femeia suferea şi de alte boli: obezitate grad III,  hipertensiune arterială, hipertiroidie

Tot astăzi a fost raportat şi decesul unei alte femei, în vârstă de 79 de ani. Aceasta era internată la Spitalul Caracal din 27 septembrie, când a şi fost confirmată prezenţa virusului.

Pe 14 octombrie a decedat.

Comorbidităţi: hipertensiune arteriala grad III, formă cu risc vascular mare, regurgitare aortică moderată, regurgitare mitrală moderată.

Comentarii

Redacţia

2020-10-15 13:03:00

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...