Social

2018-12-20, 12:17:33

80 de locuri de muncă într-un mare parc de vacanţă din Germania. Nu se cer cunoştinţe de limbă străină

Germania oferă 80 de locuri de muncă în domeniul curăţeniei. Posturile nu necesită cunoştinţe de limbă străină, iar contractul de muncă este pe o perioadă de opt luni de zile, cu posibilitatea de prelungire la doi ani. Se lucrează într-un mare parc de vacanţă din Germania. Ora de lucru ajunge la 10 euro.

Activitatea presupune curăţenia în case de vacanţă, în parcul Center Park din Allgau. Se caută persoane dispuse la efort fizic, serioase, care să lucreze foarte bine în echipă. Nu sunt necesare cunoştinţe de limba germană. 

Salariul este de 10, 56 de euro brut pe oră. Se lucrează între 20-40 de ore pe săptămână. Contractul este pe opt luni, cu posibilitate de prelungire până la 24 de luni, după care poate deveni permanent. 

Angajatorul poate asigura cazare contra sumei de 300 de euro pe lună. De asemenea, se poate organiza transportul până în Germania, iar costurile vor fi reţinute din salariu.

Oferta de lucru este valabilă până pe data de 28 februarie 2019. Persoanele interesate se pot adresa consilierului EURES din cadrul AJOFM Olt pentru mai multe detalii legate de modalitatea în care poate fi obţinută slujba. 


Comentarii

Redacţia

2018-12-20 12:17:33

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...