Social

2018-08-10, 10:45:38

800 de locuri de muncă la cules căpşune în Spania. Oltenii, aşteptaţi la AJOFM Olt să se înscrie la selecţie

Ofertă de muncă în Spania pentru campania agricolă din primăvara anului 2019. Se caută 800 de căpşunari, mai exact 200 de cupluri şi 400 de femei. Nu se cer cunoştinţe de limbă străină şi nici experienţă în agricultură. Munca începe în jurul datei de 15 februarie 2019, însă, în decembrie se va organiza o selecţie într-un judeţ din sud sau sud-vestul ţării. Persoanele interesate sunt aşteptat la sediul AJOFM Olt să se înscrie la selecţie.

Spania are nevoie de 800 de muncitori necalificaţi la cules căpşune. Nu se solicită limbă străină. Se lucrează 40 de ore pe săptămână, 6, 5 ore pe zi muncite efectiv. Ziua liberă nu este neapărat duminica. 

Salariul este în jurul a 40 de euro pe zi. Bnii se acordă la două săptămâni, prin transfer bancar. Contractul este pe o perioadă de trei luni, cu o perioadă de probă de 15 zile. Muncă începe în jurul datei de 15 februarie 2019.

Cazarea este gratuită, însă se vor plăti 1,6 euro pe zi pentru utilităţi. Angajatorul plăteşte transportul de venire, care se decontează din primele salarii, iar firma plăteşte întoarcerea la terminarea contractului. Muncitorul este obligat să folosească firma de transport care se oferă de angajator. 

Persoanele interesate din judeţul Olt trebuie să se adreseze consilierului EURES din cadrul AJOFM Olt. Dosarul pentru înregsitrarea în baza de date va conţine: cerere tip (se completează la sediul AJOFM Olt), copie act identitate, CV, adeverinţă medicală cu menţiunea apt pentru muncă. Data şi locaţia bursei se vor comunica la o dată ulterioară. Cert este că selecţia se va desfăşura într-un judeţ din sudul sau sud-vestul ţării, în prima parte a lunii decembrie 2018.


Comentarii

Redacţia

2018-08-10 10:45:38

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...