Sănătate

2019-05-12, 14:17:03

840 de sărbătoriți, la Spitalul Slatina. Rotea: „Fără ei, actul medical nu ar putea fi realizat"

Spitalul Județean de Urgență Slatina are 840 de asistenți medicali, iar astăzi este ziua lor, pentru ca 12 mai este Ziua Internațională a Asistenților Medicali.

Cea mai mare unitate medicală din județ are încadrați 840 de asistenți medical. Practic, astăzi este ziua tuturor.

Managerul Spitalului Județean de Urgență Slatina, Cătălin Rotea, a precizat că fără asistenți actul medical nu ar putea fi realizat.

La nivelul Spitalului Slatina avem 840 de asistenți medicali. Munca lor este foarte importantă. Practic, fără ei actul medical nu ar putea fi realizat. Medicii fac echipă cu asistenții, se bazează pe ei. Își fac treaba cu dăruire, iar eu le mulțumesc", a spus Rotea.

Unitatea medicală din Slatina are permanent nevoie de asistenți medicali, în ultimii ani fiind organizate mai multe concursuri pentru angajarea de personal mediu.

Comentarii

Redacţia

2019-05-12 14:17:03

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...