Social

2020-01-10, 14:23:06

900 de locuri de muncă la cules căpşune în Spania. Persoanele din Olt, aşteptate să-şi depună dosarele la AJOFM

Spania caută printre olteni 900 de persoane care să lucreze în campania agricolă de primăvară. Contractul începe la data de 1 martie. Persoanele interesate sunt aşteptate să-şi depună dosarul la AJOFM. Se culeg căpşune, zmeură, mure şi afine.

Se caută femei (600 de persoane) şi 150 de cupluri, în total 900 de muncitori, cu vârsta între 18-50 de ani, care să aibă experienţă în agricultură şi să fie capabile să culeagă căpşune, afine, zmeură şi mure, la temperaturi ridicate, în sere.

Plata se face pe card. Salariu brut este de 42,90 euro pe zi (net 39,33euro pe zi). La sfârsitul campaniei, firma plăteşte un bonus de 0,70 euro centi pe zi (persoane noi) şi la persoanele care au mai lucrat la firmă, un bonus de 0,80 euro centi pe zi. Orele suplimentare se platesc cu 6,67 euro brut pe oră.

Cazarea este oferita gratuit de companie. Se plătesc utilităţile (electricitate, apa, gunoi şi butelie) 1,73 euro pe zi. Călătoria în Spania este platită de companie, dar în caz de nerespectare a două luni de contract se va reţine din ultimul salariu al muncitorului. Întoarcerea în Romania este plătita de muncitor.

Angajarea este cu contract temporar de trei, şase sau nouă luni, cu perioada de proba 15 zile. Contractul începe cu 1 martie 2020.

Dosarele se vor depune la consilierul EURES din cadrul AJOFM Olt. Acesta trebuie să cuprindă următoarele documente: copie CI, adeverinţă medicală cu menţiunea „clinic sanatos”.

Comentarii

Redacţia

2020-01-10 14:23:06

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...