Eveniment

2019-06-05, 14:29:16

A găsit un portofel cu bani şi bijuterii şi l-a dus la Poliţie. Oamenii legii au identificat proprietarul

O femeie din Drăgăneşti-Olt a predat polițiștilor din oraş un portofel găsit, aceștia restituindu-l, ulterior, proprietarei.

Totul s-a întâmplat în decursul zilei de miercuri, cânda dministratorul unei piețe din orașul Drăgănești Olt a fost abordat de o persoană, care i-a predat un portofel găsit. Femeia a dus portofelul la poliţie, în speranța că oamenii legii vor găsi proprietarul.

Polițiștii au identificat proprietara acestuia, o femeie, de 50 de ani, care a ajuns în posesia bunului pierdut. În portofel se aflau bani şi bijuterii.

„Femeia a declarat că la data de 1 iunie, a pierdut portofelul  în care se găseau două carduri bancare, doi cercei din aur, 803 lei, 50 euro în bancnote și 16 euro în monede și nu spera să își mai recupereze aceste bunuri. Femeia le-a mulțumit polițiștilor pentru bucuria făcută, fiind plăcut surprinsă că există cetățeni model”, se arată într-un comunicat al Poliţiei.


Comentarii

Redacţia

2019-06-05 14:29:16

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...