Agricultură

2018-03-01, 13:08:53

A început campania de depunere a Cererii Unice de Plată. Termenul final este 15 mai

Campania de depunere a Cererii Unice de Plată la APIA a început astăzi, 1 martie, urmând să se finalizeze pe 15 mai, fără o altă perioadă de prelungire.

Anul acesta, APIA Olt se aşteaptă să primească aproximativ 30.000 de cereri de la fermierii olteni, dintrea aceştia 750 vor fi mari fermieri, cu suprafeţe de cel puţin 50 de hectare.

„Este totul în regulă. Perioada de depunere este 1 martie - 15 mai, fără posibilitate de prelungire. Toţi fermierii au primit invitaţii cu data când trebuie să se prezinte la centrele locale sau la centrul judeţean, cu excepţia celor care deţin şi animale sau numai animale, a căror programare se va face după 1 aprilie. Cererile se depun online, cu fermierul lângă funcţionarul APIA. Fermierul spune ce parcele are şi coordonatele, se uită pe calculator, se poziţionează, după care cererea se listează şi se semnează”, a declarat directorul adjunct al APIA Olt, George Dumitrescu.

Fermierii vor depune la APIA o singură Cerere Unică de Plată, chiar dacă aceştia deţin suprafeţe de teren în diferite localităţi sau judeţe.

Comentarii

Redacţia

2018-03-01 13:08:53

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...