Sport

2019-07-11, 14:53:00

A lăsat Liga a II-a pentru CSM Slatina! Mijlocaşul central format la UTA Arad, Dorin Toma, a semnat cu gruparea slătineană

CSM Slatina a obţinut semnătura unui talentat fotbalist de 20 de ani. Mijlocaşul Dorin Toma, jucător format la UTA Arad, care are prezenţe în Liga a II-a în tricoul „Bătrânei Doamne”, iar în sezonul precedent a promovat în eşalonul secund cu CSM Reşiţa, a ajuns la un acord cu gruparea slătineană. Mijlocaşul central este finalist al Cupei României, la juniori Under 19, fiind un jucător promiţător.

Mijlocaşul central născut ’99, Dorin Toma, care în această vară a promovat în Liga a II-a cu Reşiţa, a semnat cu CSM Slatina. Tânărul fotbalist are meciuri în eşalonul al doilea al fotbalului românesc în tricoul echipei UTA Arad, fiind de altfel jucător format de „Bătrâna Doamnă”. Acesta a ales nou-promovata în Liga a III-a, CSM Slatina, alături de care îşi propune realizări frumoase.

„Consider că am o posibilitate mai mare să mă dezvolt, cunoscând condiţiile de pregătire, dorinţa de fotbal care există la Slatina. Am ales să vin aici pentru că vreau să mă ajut pe mine, să ajut echipa, să aduc un plus. Sper să facem o figură frumoasă în acest campionat. Se poate spune că am renunţat la şansa de a juca la Liga a II-a, de altfel eu am mai jucat la acest nivel la UTA, acolo unde am debutat, însă sunt convins că mă aşteaptă multe realizări cu CSM Slatina”, a declarat mijlocaşul central de 20 de ani al echipei CSM Slatina.

Dorin Toma a jucat, în urma cu două sezoane, pe Naţional Arena, finala Cupei României Under 19, în tricoul celor de la UTA Arad. De altfel, în campionatul Ligii Elitelor, acesta a obţinut un loc trei la nivel naţional, fiind unul dintre jucătorii tineri promiţători din lotul grupării slătinene. 

Comentarii

Redacţia

2019-07-11 14:53:00

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...