Naţional

2019-05-14, 16:34:46

A murit după ce a fost atacat de albine. Bărbatul fusese găsit inconştient pe câmp, un copil de 13 ani, izolat în ambulanţă

Un bărbat în vârstă de 69 de ani din judeţul Vaslui a fost resuscitat după ce a fost atacat, marţi, de un roi de albine, în timp ce se afla pe un câmp. Bărbatul a fost găsit inconştient, în timp ce un copil de 13 ani, aflat alături de el şi înţepat şi el, a fost izolat în ambulanţă.

Potrivit conducerii Serviciului Judeţean de Ambulanţă Vaslui, un echipaj de urgenţă a intervenit în localitatea Vultureşti, unde un bărbat în vârstă de 69 de ani a fost atacat pe câmp de un roi de albine.

„Primul echipaj care a ajuns la acest caz este din Negreşti, fiind vorba de un echipaj tip B2. Bărbatul a fost găsit în stop cardiorespirator şi s-au început manevrele de resuscitare. Erau zeci de mii de albine în zonă. La locul incidentului a ajuns şi Ambulanţa de Terapie Intensivă de la ISU. Bărbatul încă este resuscitat şi dacă va răspunde acestor manevre va fi preluat de un elicopter care acum este în aşteptare”, au spus reprezentanţii Serviciului Judeţean de Ambulanţă Vaslui.

Ulterior, reprezentanţii ISU Vaslui au anunţat că bărbatul a murit.

Bărbatul era pe câmp alături de o femeie şi un copil de 13 ani.

Copilul a fost şi el înţepat de albine, însă este conştient şi a fost izolat în ambulanţă.

Sursa: mediafax.ro

Comentarii

Redacţia

2019-05-14 16:34:46

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...