Eveniment

2020-02-14, 22:32:12

A murit ginecologul slătinean, aflat în stare gravă la Craiova, după ce a născut gemeni

Minela Călinescu, medic ginecolog la Spitalul Județean de Urgență Slatina, a pierdut lupta pentru viață pe patul spitalului din Craiova. Aceasta a adus pe lume doi bebeluși gemeni, iar la șase zile post operator a suferit un stop-cardio respirator. Din jurul datei de 11 ianuarie, aceasta se afla pe secția ATI a Spitalului de Urgență Craiova, în stare gravă, funcțiile vitale fiindu-i susținute de aparate.

Medicul Minela Călinescu, fostă Bolocan, s-a stins din viață vineri seara, pe 14 februarie, în jurul orei 20.00. Tânăra, medic în cadrul SJU Slatina, secția Ginecologie, aflată în luna a șaptea de sarcină, s-a internat pe 5 ianuarie la Spitalul Județean din Craiova. Aceasta a născut prin cezariană, un băiețel și o fetiță, ambii primind îngrijiri corespunzătoare nou-născuților prematur.

A șasea zi după operație, medicul slătinean a suferit un stop cardio-respirator. A fost transferată cu manevre de resuscitare pe secția de terapie intensivă, iar de atunci funcțiille vitale au fost susținute de aparate.

Medicul Minela Călinescu este din judeţul Mehedinţi, a venit să lucreze la spitalul din Slatina în urmă cu șase ani, iar în oraşul de pe malul Oltului s-a şi căsătorit, ziua naşterii gemenilor fiind un mare prilej de bucurie pentru familie. Din păcate, mămica s-a stins din viață, după mai bine de o lună de luptă dusă pe patul de spital.

Bebelușii se află în stare bună, fiind externați de mai bine de o săptămână.


Comentarii

Redacţia

2020-02-14 22:32:12

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...