Eveniment

2020-09-16, 16:45:14

A murit poliţistul Dumitru - Mituş Ciobanu. Omul legii va fi înmormântat joi

Fostul poliţist Dumitru Ciobanu, Mituş, cum îl ştiau colegii şi apropiaţii, a încetat din viaţă, după o lungă suferinţă, la doar 58 de ani. Acesta va fi înmormântat joi, în Cimitirul Clocociov, din Slatina.

Dumitru Ciobanu a fost ofiţer în cadrul Poliţiei Rutiere Olt. 

„Din nefericire, inima tatălui meu - colonel de poliţie (r) Dumitru Ciobanu (Mituş) - a încetat să mai bată. Îl pierdem la 58 de ani, după o grea suferinţă generată de vechile sale probleme renale care au dat naştere altor complicaţii”, spune fiica poliţistului, într-o postare pe o reţea de socializare.

Trupul neînsufleţit a fost depus, miercuri, la capela Bisericii Adormirea Maicii Domnului (Slatina), iar mâine, 17 septembrie, va fi condus pe ultimul drum. Înmormântarea va avea loc la Cimitirul Clocociov.

Foto: facebookComentarii

Redacţia

2020-09-16 16:45:14

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...