Comunitate

2020-05-18, 12:57:25

A patra zi fără cazuri noi de coronavirus, în judeţul Olt

Grupul de Comunicare Strategică a raportat, luni, 53 de cazuri de coronavirus pentru judeţul Olt. Situaţia este neschimbată în ultimele patru zile, perioadă în care nu s-a înregistrat nicio îmbolnăvire nouă.

Până astăzi, pe teritoriul României, au fost confirmate 17.036 de cazuri de persoane infectate cu virusul COVID – 19 (coronavirus).

De la ultima informare transmisă de Grupul de Comunicare Strategică, au fost înregistrate alte 165 de noi cazuri de îmbolnăvire.

Dintre persoanele confirmate pozitiv, 9.930 au fost declarate vindecate și externate.

Totodată, până acum, 1107 persoane diagnosticate cu infecție cu COVID-19, internate în spitale din Dolj, București, Iași, Suceava, Arad, Bacău, Timiș, Cluj, Neamț, Hunedoara, Constanța, Satu Mare, Sibiu, Ialomița, Bistrița-Năsăud, Covasna, Dâmbovița, Vrancea, Galați, Caraș-Severin, Mureș, Giurgiu, Bihor, Argeș, Vaslui, Botoșani, Alba, Sălaj, Brașov, Mehedinți, Teleorman, Gorj, Prahova, Vâlcea, Călărași, Maramureș, Olt și Ilfov, au decedat.

La ATI, în acest moment, sunt internați 193 de pacienți.

Pe teritoriul României, în carantină instituționalizată sunt 12.351 de  persoane. Alte 17.797 de persoane sunt în izolare la domiciliu și se află sub monitorizare medicală.

Până la această dată, la nivel național, au fost prelucrate 313.621 teste.

Comentarii

Redacţia

2020-05-18 12:57:25

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...