Naţional

2019-03-13, 12:06:59

Accident absurd: Patronul unei firme a murit după ce o aşchie i-a sărit în piept, în timp ce lucra la gater

Patronul unei firme din Ştefan cel Mare, judeţul Argeş, a murit, miercuri, după ce, în timp ce lucra la un gater, o aşchie i-a sărit în piept, la nivelul inimii. Poliţiştii fac verificări, cazul fiind încadrat drept accident de muncă, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Purtătorul de cuvânt al ISU Argeş, Mădălina Epure, a declarat, corespondentului MEDIAFAX, că a fost solicitat şi elicopterul SMURD, dar medicul a constatat decesul.

Bărbatul, în vârstă de 37 de ani, care era chiar patronul, lucra la gaterul firmei când o aşchie i-a sărit în piept, la nivelul inimii.

„Medicul de pe elicopter a constatat decesul persoanei. Aşchia a sărit în piept, la nivelul inimii. Era inconştient şi sângera abundent”,
a declarat Epure.

Potrivit reprezentanţilor Poliţiei Argeş, în acest caz au fost începute verificări, cazul fiind încadrat drept accident de muncă.

Sursa: mediafax.ro

Comentarii

Redacţia

2019-03-13 12:06:59

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...