Naţional

2019-03-10, 16:33:56

FOTO. Accident cumplit la pe DN 65. Doi tineri care veneau pentru meditații în Slatina, spulberați de un TIR

Accident grav la Lunca Corbului, în Argeş. Un șofer de TIR care circula pe șoseaua care leagă Piteștiul de Slatina a ajuns pe contrasens și a făcut praf o maşină în care se aflau mama, fiica, dar și iubitul celei din urmă.

Toate cele trei persoane care se aflau în maşina Volkswagen au rămas încarcerate și au fost grav rănite. Tânăra aflată pe scaunul din dreapta, în vârstă de 19 ani, a fost preluată de un elicopter chiar de la locul accidentului.

Şoferul de TIR care a provocat accidentul susține că era ceva pe carosabil și a derapat. 

Filmul accidentului din Lunca Corbului

Alarma privind accidentul de la Lunca Corbului s-a dat puțin după ora 9.00.

Un pompier ieşit din tură, care mergea spre casă dar care auzise de accident, a accelarat și a ajuns primul la fața locului. Cele trei victime erau prinse în autoturism.

Plutonierul a mers la șoferiță, apoi le-a cerut unor oameni din trafic să oprească și să-l ajute.

Apelul dat prin stație de echipajele medicale ce au anunțat că victimele sunt tinere a fost auzit și de un echipaj SMURD care era în așteptare cu elicopterul.

Au zburat de la Craiova și au preluat-o pe fata șoferiței. Rănită grav, dar conștientă, fata l-a rugat pe medicul de pe elicopter să îi anunțe rudele și prietenii despre ce s-a întâmplat. 

TIR-ul care a ajuns pe constrasens transporta anvelope. Venea de la Slatina și mai avea 50 de kilometri până la destinație, în Pitești.

Șoferul le-a recunoscut imediat polițiștilor că el a fost de vină. 

Fata de 19 ani este în stare critică

Șoferița și logodnicul fetei sunt în îngrijirea medicilor, la Spitalul de Urgență din Pitești.

Fata de 19 ani a fost preluată de un elicopter SMURD şi adusă la Spitalul Floreasca, din Bucureşti. Tânăra este în stare critică.

Toate victimele sunt politraumatizate și în stare de șoc.

Fata şi logodnicul ei se pregăteau pentru facultate, iar mama fetei îi ducea la Slatina pentru meditații. 

Sursa: observator.tv

Comentarii

Redacţia

2019-03-10 16:33:56

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...