Sport

2017-02-17, 13:27:29

ACS Caracal urcă la Buşteni

Angrenată în campionatul Ligii a IV-a, ACS Romanaţi Caracal va susţine un stagiu centralizat montan în staţiunea de pe Valea Prahovei, Buşteni. Lotul aflat sub comanda antrenorului Daniel Nicolae va face, duminică, deplasarea în cantonamentul de şapte zile.

ACS Romanaţi Caracal are obiectiv o clasare cât mai bună în actualul sezon, formaţia ce evoluează pe Stadionul „Parc” ocupând un loc în zona inferioară a clasamentului.

„Vom avea un program de pregătire cu două antrenamente pe zi, bazate pe acumulări. Vom încerca să perfectăm şi un joc amical, cu o echipă din zonă, dar deocamdată la acest moment nu este stabilit ceva cert”, a precizat Daniel Nicolae.

Pe lângă ACS Romanaţi Caracal, AS Milcov mai este echipa din primul eşalon fotbalistic judeţean care şi-a permis un stagiu de pregătire centralizat. 

Comentarii

Redacţia

2017-02-17 13:27:29

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro