Sport

2019-08-21, 15:31:40

ACS Vediţa Coloneşti a mai transferat un jucător. Fundaşul Silviu Pîslaru a ajuns sub comanda lui Eftimie

ACS Vediţa Coloneşti s-a întărit serios în această vară, sub comanda antrenorului Iordan Eftimie aducând în general jucători din Argeş, dar şi din judeţul Olt. Cu puţin timp înaintea startului noului sezon al Ligii a III-a, Vediţa Coloneşti a mai transferat un jucător. Este vorba despre fudaşul Silviu Pîslaru, care în decursul carierei a mai evoluat pentru SCM Piteşti, Atletic Bradu, Albota, Sporting Roşiori, iar în stagiunea precedentă pentru Naţional Sebiş.

Fundaşul Silviu Pîslaru, jucător originar din Argeş, dar care în stagiunea precedentă a evoluat pentru Naţional Sebiş, a ajuns la un acord cu Vediţa Coloneşti. Potrivit spuselor antrenorului Iordan Eftimie, fotbalistul de 30 de ani poate evolua atât în centrul defensivei, cât şi pe benzi. Silviu Pîslaru a mai evoluat, în trecut, pentru SCM Piteşti, Atletic Bradu, Urban Titu, Albota sau Sporting Roşiori.

„Am mai adus un jucător, Silviu Pîslaru, care este de aici, din Piteşti, iar ultima dată a jucat la Naţional Sebiş. Aşteptăm începerea campionatului, avem un jucător indisponibil, Ruţă, care este accidentat şi nu cred că va fi recuperat până la ora primului meci. Cred că avem prima şansă cu Tractorul Cetate. Este meci acasă, trebuie să începem cu dreptul”, a declarat antrenorul echipei ACS Vediţa Coloneşti, Iordan Eftimie.

ACS Vediţa Coloneşti va întâlni, în prima etapă a noului sezon din Liga a III-a, pe teren propriu, nou-promovata Tractorul Cetate. Meciul se va disputa sâmbătă, 24 august, de la ora 18.00, pe Stadionul „Mircea Stan”.

Comentarii

Redacţia

2019-08-21 15:31:40

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...